Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA GENERAL |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | MICROBIOLOGIA GENERAL | Codi | 19224004 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
6 | Formació bàsica | Primer | 2Q |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Ciències Mèdiques Bàsiques |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | jose.cano@urv.cat albertomiguel.stchigel@urv.cat dania.garcias@urv.cat javier.capilla@urv.cat 0 patricia.navarro@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Aquesta assignatura és una introducció a l’estudi dels microorganismes, les principals tècniques pel seu estudi i la seva relació amb diferents àmbits: biotecnologia, enologia. | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |