Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA | Codi | 19625219 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació dels diferents blocs temàtics de la assignatura |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts teòrics de l'assignatura, ja sigui a classe o publicació dels materials en el Moodle. |
Pràctiques a laboratoris | Realització de pràctiques de laboratori relacionades amb la gestió de inòculs i control microbiològic en l'elaboració de cervesa. |
Seminaris | Ampliació d'alguns continguts donats a les sessions magistrals, mitjançant diferents activitats (conferències específiques, tasques en línia, discussió d'articles, ..) |
Atenció personalitzada | L'alumne pot fer les consultes al professor mitjançant cita prèvia, el fòrum de dubtes o correu electrònic |