Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL | Codi | 20214108 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Treball autònom/grup | 15% | ||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
Questions plantejades pel professor després de la/les vista/es tècniques realitzades conjuntament. | 15% | ||||
Proves mixtes |
|
Avaluació de la part teòrica mitjançant 2 exercicis control teòrics. Podran ser escrits i orals | 70% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Criteris d'avaluació de la segona convocatòria: Per l'avaluació de 2ª convocatoria, l'alumne s'haurà d'examinar de totes aquelles parts en les que no haurà tret un 5 com a mínim al llarg del curs en avaluació continuada. En el cas del treball i pràctiques suspeses, l'alumne podrà tornar-los a presentar en 2ª convocatória fent les esmenes indicades pel professor. Queda limitat l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves i seran d'obligat compliment per part de l'estudiantat (art. 21 NAM Grau i art. 20 NAM Màster). |