Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II | Codi | 20214118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a presentar l’assignatura. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Formulació, anàlisi, resolució d'un problema o exercici, que els etsudiants realitzaran de manera individual i/o en grup. |
Atenció personalitzada | Temps per atendre i resoldre dubtes dels estudiants. |