Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS | Codi | 20214125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats adreçades a prendre contacte i recollir informació dels alumnes i a presentar l'assignatura |
Sessió Magistral | Es desenvoluparan conceptes teòrics i pràctics relacionats amb la qualitat dels processos de producció en la indústria alimentària. Es discutiran exemples i casos pràctics i es realitzaran de forma conjunta exercicis. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Es resoldran col·leccions de problemes individualment i en grup |
Avantprojecte | Es tracta de realitzar projectes que permetin la cooperació de diverses assignatures i que enfrontin els alumnes, treballant en equip, a problemes oberts que els facin entrenar, entre altres, les seves capacitats d'aprenentatge, en cooperació, de lideratge, d'organització, de comunicació i d'enfortiment de les relacions interpersonals. |
Seminaris | Es treballa en profunditat algun aspecte específic de competències transversals i/o nuclears |
Atenció personalitzada | Temps del professor per atendre i resoldre dubtes dels alumnes |