Guia docent Facultat de Lletres |
català |
Antropologia Social i Cultural (2001) |
Assignatures |
ALIMENTACIÓ I CULTURA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | ALIMENTACIÓ I CULTURA | Codi | 12102203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Optativa | 2Q |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Altres comentaris i segona convocatòria |
Els criteris d'avaluació de la Primera Convocatòria s'estableixen en base a la realització d'un treball de curs que inclourà una primera part teòrica sobre la caracterització del camp d'estudi de l'antropologia de la alimentació mitjançant la síntesi crítica de les lectures bàsiques i d'un estudi etnogràfic sobre un tema específic del programa/contingut de curs (previ consens amb la professora). Aquests mateixos criterios d'avaluació serveixen per a la segona convocatòria. |