Guia docent Facultat de Química |
català |
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009) |
Assignatures |
ALIMENTS FUNCIONALS I INGREDIENTS BIOACTIUS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | ALIMENTS FUNCIONALS I INGREDIENTS BIOACTIUS | Codi | 13214207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Hasler, C. M., Functional foods: Their role in disease prevention and health promotion. Scientific Status Summary. Food Tech. 52(11):63-70, , 1998 Schmidl, M.K. and Labuza, T.P. , Essentials of functional foods, Aspen Press. Minnessota, 2003 Blade et al., Proanthocyanidins in health and disease. BioFactors 42(1): 5-12, , 2016 J.N. Govil, Manohar Pathak, Flavonoids and Antioxidants in Recent Progress in Medicinal Plants (volume 40), , 2016 |
Complementària | |