2016_17
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
2 0 2
Treballs
A4
A28
A30
B4
B7
C3
4 5 9
Seminaris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
8 10 18
Pràctiques a laboratoris
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B1
B4
B5
B7
C3
15 15 30
Sessió Magistral
A4
A26
A28
A30
A34
A40
C3
20 20 40
Atenció personalitzada
2 0 2
 
Proves objectives de tipus test
A4
A26
A28
A30
A34
A40
B7
C3
2 2 4
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat