Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
INTEGRACIÓ DE LA NUTRICIÓ II |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | INTEGRACIÓ DE LA NUTRICIÓ II | Codi | 14224109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Tema introductori |
Explicació de l'assignatura |
Tema 1. Metabolisme del ferro | |
Tema 2. Factors de risc de l'estat nutricional | |
Tema 3. Causes d'anèmia | |
Tema 4. Clínica de les anèmies | |
Tema 5. Epidemiologia de les anèmies i dèficits de ferro | |
Tema 6. Mesures preventives de les anèmies i dèficits de ferro. | |
Pràctica. Desenvolupament d'un cas clínic de nutrició | - Analitzar informació sobre el metabolisme del ferro - Analitzar informació sobre els possibles factors de risc nutricionals - Confeccionar una història clínica - Analitzar diferents diagnòstics diferencials i identificar el diagnòstic del cas clínic - Conèixer l'epidemiologia de la malaltia identificada - Identificar les mesures preventives |