2016_17
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  INTEGRACIÓ DE LA NUTRICIÓ II
   Continguts
Tema Subtema
Tema introductori

Explicació de l'assignatura
Tema 1. Metabolisme del ferro
Tema 2. Factors de risc de l'estat nutricional
Tema 3. Causes d'anèmia
Tema 4. Clínica de les anèmies
Tema 5. Epidemiologia de les anèmies i dèficits de ferro
Tema 6. Mesures preventives de les anèmies i dèficits de ferro.
Pràctica. Desenvolupament d'un cas clínic de nutrició - Analitzar informació sobre el metabolisme del ferro
- Analitzar informació sobre els possibles factors de risc nutricionals
- Confeccionar una història clínica
- Analitzar diferents diagnòstics diferencials i identificar el diagnòstic del cas clínic
- Conèixer l'epidemiologia de la malaltia identificada
- Identificar les mesures preventives