2016_17
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A14
A16
A38
B5
B9
C3
Obligatories. Elaboració de dosier de pràctiques per cada grup a la finalització de les mateixes. Es guarda la nota per la segona convocatoria. Nota minima per poder promediar: 4.0 en l'avaluació dels continguts teorics i seminaris 10%
Presentacions / exposicions
A14
A16
A26
A27
C3
Proves objectives de preguntes curtes:

Evaluació a meitat del quadrimestre del continguts teòrics de l'assignatura (40% de la nota final). Nota minima per eliminar continguts: 7.0

Evaluació al final del quadrimestre dels continguts teòrics de l'assignatura (40% de la nota). Promig amb la primera avaluació (alumnes primer quadrimestrel amb nota igual o superior a 7). Reste d'alumnes amb nota igual o superior a 5.0 a l'examen final teòric per poder promediar amb pràctiques i seminaris
80%
Seminaris
A16
A26
A38
B5
B9
C1
C3
C4
Obligatoris.
Exposició a clase d'un artícle relacionat amb la microbiologia i els aliments. Grups de 1-2 alumnes. Es guarda la nota per la segona convocatoria. Nota minima per poder promediar: 5.0 en l'avaluació dels continguts teorics i pràctiques
10%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Segona convocatòria: Nota de examen teòric + nota de seminaris + nota pràctiques (es guarda de la convocatòria anterior).

Per a fer el promig entre la nota dels seminaris i les pràctiques i la dels examens teòrics caldrà que la dels exàmens finals sigui igual o superior a 4/10.

"Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor."

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.