2016_17
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació de l'assignatura i els criteris d'avaluació
Sessió Magistral Classes de teoria (veure programa)
Avantprojecte Treball de l’assignatura (classes pràctiques) consistent en elaborar un projecte d’una empresa per elaborar productes alimentaris (plats preparats, alimentació especial, etc).
Durant les pràctiques s’aniran treballant tots els aspectes legals relacionats amb l’elaboració de productes alimentaris, la descripció de les propietats saludables i el procés per elaborar una declaració de salut.
Assistència obligatòria
Presentacions / exposicions Hi haura una presentació final on l'estudiant exposara el seu projecte.
Durant aquesta sessió es faran preguntes sobre les classes teòriques
Atenció personalitzada