Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
GENOMA, MICROBIOMA I NUTRICIÓ |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | GENOMA, MICROBIOMA I NUTRICIÓ | Codi | 14224209 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1 | Nutrició humana | |
A5 | Fisiopatologia i patologia nutricional. | |
A6 | Bioquímica. | |
A17 | Identificar els factors que influeixen en la nutrició. | |
A18 | Avaluar l'estat nutricional individual i en col•lectivitats. | |
A26 | Analitzar i avaluar els riscos alimentaris. | |
A34 | Fonaments físics, químics i biològics en ciències dels aliments i la nutrició. | |
A44 | identificar els fets més destacats de l'avanç científic de l'alimentació i la nutrició. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B3 | Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb iniciativa. | |
B5 | Treballar de forma col·laborativa. | |
B7 | Comunicar-se de manera efectiva i amb assertivitat en l'entorn laboral i com a ciutadà | |
B9 | Reconèixer la necessitat de la recerca per a la progressió del coneixement | |
B10 | Reconèixer i acceptar que el coneixement científic és canviant. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C1 | Dominar en un nivell intermedi una llengua estrangera, preferentment l’anglès. | |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. | |
C5 | Comprometre’s amb l'ètica i la responsabilitat social com a ciutadà/ana i com a professional. |