Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
ENOLOGIA GENERAL II |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | ENOLOGIA GENERAL II | Codi | 19214115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||||
Sessió Magistral |
|
20 | 30 | 50 | |||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
12 | 7 | 19 | |||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | |||||||
Proves de desenvolupament |
|
4 | 0 | 4 | |||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |