DADES IDENTIFICATIVES
2016_17
Assignatura (*)
ENOLOGIA GENERAL II
Codi
19214115
Ensenyament
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
3
Obligatòria
Tercer
1Q
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
Adreça electrònica
fernando.zamora@urv.cat marta.conde@urv.cat josemaria.llaurado@urv.cat jmcanals@urv.cat nicolasrozes@urv.cat
Professors/es
ZAMORA MARÍN, FERNANDO CONDE CHIJEB, MARTA LLAURADÓ REVERCHON, JOSÉ MARÍA CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
Web
http://moodle.urv.cat
Descripció general i informació rellevant
Formar a l'alumne en tots els processos d'estabilització del vi, preparació per a l'embotelalt i l'embotellat mateix.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent