Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
AMPELOLOGIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | AMPELOLOGIA | Codi | 19224111 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l’assignatura: estructura, proves d’avaluació, exigencies, pràctiques, bibliografia i funcionament en general. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura |
Seminaris | Presentació de temàtiques relacionades amb la composició de la baia durant la maduració i al final de la mateixa |
Atenció personalitzada | La tutora de l’assignatura recomana la consulta de dubtes personalitzada i posa a la disposició del seu alumnat el suport científic i d’orientació en la metodologia a seguir. |