Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
GESTIÓ ECONÒMICA I MÀRQUETING |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | GESTIÓ ECONÒMICA I MÀRQUETING | Codi | 19625221 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A4 |
Aplicar els estudis de viabilitat i de marketing al negoci cerveser, per a poder implantar i optimitzar el sistema d'elaboració de cervesa. | |
A9 |
Aplicar els estudis de viabilitat i de marketing al negoci cerveser, per a poder implantar i optimitzar el sistema d'elaboració de cervesa. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |