Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
Criteris i procediments d’avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 20214301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
12 | Treball fi de grau | Quart | 2Q |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||||||||||||
Elaboració del treball de fi de grau |
|
Avaluació de l'informe escrit del TFG | 70% | |||||||||||||||||
Presentació i defensa del treball de fi de grau |
|
Avaluació de la defensa oral del TFG | 30% | |||||||||||||||||
Altres | ||||||||||||||||||||
Altres comentaris i segona convocatòria | ||||||||||||||||||||
Al Moodle TFG-GEA es troben les rúbriques utilitzades per l'avaluació dels treballs. Els criteris d'avaluació de la segona convocatòria seran els mateixos que els de la primera. |