Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
Primer Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
20214001 | EXPRESSIÓ GRÀFICA | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
20214003 | FÍSICA | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
20214008 | QUÍMICA I | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
20214002 | COMPUTACIÓ EN ENGINYERIA DE PROCESSOS | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
20214110 | ENGINYERIA FLUÏDOMECÀNICA | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
20214004 | FISICOQUÍMICA | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
20214009 | QUÍMICA II | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
20214116 | FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS | AN |
Obligatòria | 9 | |
20214005 | MATEMÀTIQUES I | AN |
Formació bàsica | 9 | |
Segon Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
20214119 | ENGINYERIA TÈRMICA | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
20214007 | FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
20214006 | MATEMÀTIQUES II | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
20214010 | ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
20214011 | EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
20214103 | ELECTROTÈCNIA | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
20214123 | MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
20214115 | PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR | AN |
Obligatòria | 9 | |
20214124 | QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS | AN |
Obligatòria | 9 | |
Tercer Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
20214105 | CONTROL I INSTRUMENTACIÓ | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
20214107 | FITOTÈCNIA | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
20214126 | GESTIÓ DE QUALITAT D'UNA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
20214104 | RESISTÈNCIA DE MATERIALS I CÀLCUL D'ESTRUCTURES | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
20214108 | BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
20214101 | BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
20214102 | CARTOGRAFIA I TOPOGRAFIA | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
20214120 | MÀQUINES I MOTORS TÈRMICS | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
20214109 | PROTECCIÓ DE CULTIUS | 2Q |
Obligatòria | 3 | |
20214114 | ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS I | AN |
Obligatòria | 6 | |
20214125 | QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS | AN |
Obligatòria | 9 | |
20214121 | LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES | AN conv. única |
Obligatòria | 6 | |
Quart Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
20214113 | COMERCIALITZACIÓ I VALORACIÓ DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
20214117 | CONSTRUCCIONS AGROALIMENTÀRIES | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
20214122 | ENGINYERIA DE LES INSTAL·LACIONS DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
20214118 | ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
20214112 | GESTIÓ I VALORITZACIÓ DE SUBPRODUCTES AGROINDUSTRIALS | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
20214106 | OFICINA TÈCNICA | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
20214111 | TECNOLOGIA DEL MEDI AMBIENT | 1Q AN |
Obligatòria | 6 | |
20214301 | TREBALL DE FI DE GRAU | 2Q |
Treball fi de grau | 12 | |
20214401 | PRÀCTIQUES EXTERNES | 2Q conv. única |
Pràctiques Externes obligatòria | 12 | |
Optativa | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
20214215 | MODELITZACIÓ DE PROCESSOS BIOTECNOLÒGICS | 1Q |
Optativa | 3 | |
20214214 | TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA | 1Q |
Optativa | 3 | |
20214213 | EINES D'ANÀLISI DE DADES PER AL LABORATORI AGROALIMENTARI | 2Q |
Optativa | 3 | |
20214203 | ESTUDIS EN EL MARC DE CONVENIS DE MOBILITAT I | AN |
Optativa | 3 | |
20214206 | ESTUDIS EN EL MARC DE CONVENIS DE MOBILITAT II | AN |
Optativa | 3 | |
20214207 | PRÀCTIQUES DE LIDERATGE D'EQUIPS | AN conv. única |
Optativa | 9 | |