Guia docent Facultat de Química |
català |
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009) |
Assignatures |
ALIMENTACIÓ FUNCIONAL I PERSONALITZADA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ALIMENTACIÓ FUNCIONAL I PERSONALITZADA | Codi | 13214222 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Gil Hernandez, A, Tratado de Nutrición (Vol I y III) , , Médica Panamericana Salas Salvado, J. i col. 2008, Nutricion y Dietetica Clínica, , Masson, cop. Alvarez, N. - Bague, A. 2011, Los alimentos funcionales. Una oportunidad para una mejor salud, , AMV, ediciones Autores: Javier Aranceta Bartrina / Ángel Gil Hernández 2010 , Alimentos Funcionales y Salud en la Etapa Infantil y Juvenil, , Médica Panamericana Blade et al. 2016, Proanthocyanidins in health and disease, , BioFactors 42(1): 5-12 |
Complementària | |