Guia docent Facultat de Medicina i Ciències de la Salut |
català |
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA | Codi | 14224122 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A15 | Toxicologia alimentària. | |
A26 | Analitzar i avaluar els riscos alimentaris. | |
A27 | Gestionar la seguretat alimentària. | |
A37 | Assessorar legal, científica i tècnicament a la indústria alimentària i els consumidors. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B2 | Resoldre problemes de forma efectiva | |
B7 | Comunicar-se de manera efectiva i amb assertivitat en l'entorn laboral i com a ciutadà | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C2 | Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. | |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. |