Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES INTEGRADES DE VITICULTURA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | PRÀCTIQUES INTEGRADES DE VITICULTURA | Codi | 19214110 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | AN |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A4 | Controlar el sistema productiu de la matèria primera integrant els coneixements d’edafologia, climatologia i viticultura. | |
A5 | Participar en la programació i disseny de noves plantacions o modificacions de les existents així com d'instal•lacions vitivinícoles. | |
A7 | Ser capaç de fer produir i recol•lectar raïm de qualitat en funció del tipus de producte buscat i dels imperatius reglamentaris. | |
A10 | Ser capaç de triar les anàlisis adaptades al control o respondre a un problema donat, realitzar-les o fer realitzar-les, interpretar els resultats i donar els consells i prescripcions necessàries. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B2 | Resoldre problemes complexos de forma efectiva en el camp de l'enologia. | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb responsabilitat i iniciativa. | |
B5 | Treballar en equip de forma cooperativa i responsabilitat compartida. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C2 | Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. | |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. |