Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA | Codi | 19625219 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Reconèixer els microorganismes implicats i les bases bioquímiques del procès d'elaboració de cervesa. | |
A3 |
Reconèixer les característiques que distingeixen els diferents tipus de cervesa segons els microorganismes implicats. Reconèixer els microorganismes implicats i les bases bioquímiques del procès d'elaboració de cervesa. Saber identificar els principals defectes de les cerveses, identificar el seu origen i proposar solucions. | |
A9 |
Gestionar les fonts d'informació i la bibliografia relacionada amb la microbiologia de la fermentació. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT3 |
Resoldre problemes complexes de manera crítica, creativa i innovadora en contextos multidisciplinars. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |