Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
OCI I ENOTURISME |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | OCI I ENOTURISME | Codi | 19635102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Sessió Magistral |
|
Preguntes tancades de resposta única - 30% de la qualificació final | |||||
Seminaris |
|
Assistència i participació | |||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
Quadern de camp relatiu a les activitats d'interès per a l'assignatura fetes durant les sortides - 30% de la qualificació final | |||||
Altres | "Team project" fet en grups petits sobre el potencial enoturístic d'una destinació / disseny de productes /eixos d'un pla de desenvolupament - 40% de la qualificació final |
50% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||