Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
PROTECCIÓ DE CULTIUS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | PROTECCIÓ DE CULTIUS | Codi | 20214109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Mitjançant classes magistrals s'explicarà la teoria dels continguts de l'assignatura |
Pràctiques de camp/sortides | Realització de visites a empreses del sector o assistència a esdeveniments científics o divulgatius o sortides al camp' |
Treballs | Activitats diverses al llarg del curs. |
Avantprojecte | API-3: Es tracta de realitzar projectes que permetin la cooperació de diverses assignatures i que enfrontin els estudiants, treballant en equip, a problemes oberts que els facin entrenar, entre altres, les seves capacitats d’aprenentatge en cooperació, de lideratge, d’organització, de comunicació i d’enfortiment de les relacions personals. |
Atenció personalitzada | Atenció a l'alumne per tal de resoldre dubtes relacionats amb qualsevol aspecte de l'assignatura. |