Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
ALIMENTS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ALIMENTS | Codi | 13675249 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Proporcionar els coneixements, sobre la naturalesa i composiciódels aliments, necessaris per l’exercici de les diverses funcions que pot desenvolupar el titulat en el Màster de Nutrició i Metabolisme dins del món professional. | |||
Adquirir criteris, coneixements i habilitats sobre els processos d’obtenció i elaboració dels aliments, des de les matèries primeres fins als productes finals. | |||
En finalitzar la assignatura, l’alumne ha d’haver assolit un coneixement global i complet de l’aliment: de la composició química, les propietats i el valor nutritiu, característiques sensorials, els processos tecnològics d’obtenció i elaboració, els mecanismes d’alteració i la seva prevenció. | |||
Estimular l’aprenentatge autònom i la discussió en grup, per afavorir el desenvolupament del criteri i la creativitat front a les actituds passives. | |||
Adquisició de criteri científic per avaluar amb fonament dades i informacions sobre els aliments derivades de la seva composició i valor nutritiu. |