2017_18
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  ALIMENTS
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Proporcionar els coneixements, sobre la naturalesa i composiciódels aliments, necessaris per l’exercici de les diverses funcions que pot desenvolupar el titulat en el Màster de Nutrició i Metabolisme dins del món professional.
Adquirir criteris, coneixements i habilitats sobre els processos d’obtenció i elaboració dels aliments, des de les matèries primeres fins als productes finals.
En finalitzar la assignatura, l’alumne ha d’haver assolit un coneixement global i complet de l’aliment: de la composició química, les propietats i el valor nutritiu, característiques sensorials, els processos tecnològics d’obtenció i elaboració, els mecanismes d’alteració i la seva prevenció.
Estimular l’aprenentatge autònom i la discussió en grup, per afavorir el desenvolupament del criteri i la creativitat front a les actituds passives.
Adquisició de criteri científic per avaluar amb fonament dades i informacions sobre els aliments derivades de la seva composició i valor nutritiu.