Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19224123 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Metodologia de l'assignatura |
Sessió Magistral | Classes teòriques |
Pràctiques de camp/sortides | Sortida visita caves a Sant Sadurní d'Anoia |
Pràctiques a laboratoris | Pràctiques al celler Mas dels Frares, una setmana |
Atenció personalitzada |