Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL IV |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL IV | Codi | 19224124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A7 | Administrar i dirigir el conjunt d'activitats relacionades amb el control de qualitat d'una empresa vitivinícola | |
A9 | Donar resposta a problemes vitivinícoles concrets mitjançant la metodologia d'anàlisi adequada i saber interpretar els resultats | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B2 | Resoldre problemes complexos de forma efectiva en el camp de l'Enologia. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |