Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL IV |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL IV | Codi | 19224124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A7 |
Disposar dels coneixements per formar un panell de tast d'acord amb els estàndards internacionals. | |
A9 |
Disposar dels coneixements de les condicions ideals per a la realització d'una degustació minimitzant els biaixos. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B2 |
Elabora una estratègia realista per a resoldre el problema | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |