Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI | Codi | 19625203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Reconèixer la realitat química del color del vi. Interpretar la copigmentació i la formació de nous pigments. Comprendre la influència de les tècniques de vinificació i de criança sobre els compostos fenòlics i el color del vi. Conèixer la química de les proteínes i els polisacàrids del vi i les seves implicacions tecnològiques i sensorials. Reconèixer les tècniques moleculars per a la identificació varietal en Vitis. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT5 |
Comunicar idees complexes de manera efectiva a tot tipus d’audiències. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |