2018_19
Guía docente 
Facultad de Química
A A 
castellano 
Nutrición y Metabolismo (2012)
 Asignaturas
  LEGISLACIÓN ALIMENTARIA
   Fuentes de información
Básica

Página web

EUR-Lex. Diari Oficial de la Unió Europea [internet]. [data d’actualització: diàriament; data de consulta: 18-07-2017]. Disponiblel a: http://eur-lex.europa.eu/oj/direct-access.html  

BOE Boletín Oficial de Estado [internet]. Madrid: Agencia Estatal Boletín Oficial del Estado; [data de consulta: març 2015]. Disponible a: http://www.boe.es/  

COMISSIÓ EUROPEA. DG Health and Consumers protection [internet]. Brussel.les: Comissió Europea; [data de consulta: març 2015]. Disponible a: http://ec.europa.eu/food/food/index_en.htm   

AECOSAN Agencia Española de Consumo y Seguridad Alimentaria y Nutrición [internet]. Madrid: Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad. [data de consulta: març 2015]. Disponible a: http://www.aecosan.msssi.gob.es/  

Unió Europea. L’accés al dret de la Unió Europea [internet]. EUR-Lex; [data d’actualització: a diari; data de consulta: març 2015]. Disponible a: http://eur-lex.europa.eu/es/index.htm  

ACSA Agència Catalana de Seguretat Alimentària [internet]. Barcelona: Generalitat de Catalunya.; [data d’actualització: 2014; data de consulta: març 2015]. Disponible a: http://www.gencat.cat/salut/acsa/html/ca/dir2820/index.html   

Complementaria