Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL DELS ALIMENTS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL DELS ALIMENTS | Codi | 13675241 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Anzaldúa-Morales A., La evaluación sensorial de los alimentos en la teoría y la práctica, Zaragoza: Acribia, 1994 Fortin J, Desplancke C., Guía de selección y entrenamiento de un panel de catadores, Zaragoza: Acribia, DL 2001 Ibáñez Moya FC, Barcina Angulo Y. (eds.), Análisis Sensorial de Alimentos: métodos y Aplicaciones, Barcelona: Springer, cop. 2001 Meilgaard M, Civille GV, Carr BT, editors, Sensory evaluation techniques, 2a ed. Boca Ratón: CRC Press, 1991 , Foodnet Base, CRC Ed., Sancho Valls J, Bota E, de Castro JJ, Introducción al análisis sensorial de los alimentos, Universidad de Barcelona, 1999 Spence C, Piqueras-Fiszman B, The Perfect meal: the multisensory science of food and dining, Chichester, West Sussex, UK; Hoboken, NJ: Wiley Blackwell, 2014 Cudeiro Mazaira FG, Paladear con el cerebro, Ed. CSIC, 2012 |
Complementària | |