Educational guide Faculty of Chemistry |
english |
Double degree in Biotechnology and Biochemistry and Molecular Biology 2014 |
Subjects |
FOOD SAFETY |
Sources of information |
IDENTIFYING DATA | 2018_19 |
Subject | FOOD SAFETY | Code | 13904223 | |||||
Study programme |
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Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Optional | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Basic | |
· MCSHANE D., RUE N.R. y LINTON R. Conceptos esenciales de seguridad e higiene de los alimentos. 4ª edición. Ed. Pearson Education, INC. Upper Saddle River, Nueva Jersey (USA). 2006 · FORSYTHE
SJ. y HAYES PR. Higiene de los alimentos. Microbiología y HACCP. 2ª edición.
Ed. Acribia. Zaragoza (España). 2002 · FORSYTHE SJ. The microbiology of safe food. 2ª edición. Ed. Wiley-Blackwell. West Sussex (UK). 2010 · LEVEAU, J.Y. Manual técnico de higiene, limpieza y desinfección. Ed. A. Madrid Vicente Ediciones. Madrid (España). 2004 |
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Complementary | |