Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
ALIMENTS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | ALIMENTS | Codi | 14224101 | |||||
Ensenyament |
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Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Jiménez, L. (2012). "Lo que dice la ciencia para adelgazar de forma fácil y saludable" Anzaldúa-Morales, A. (1994). "La evaluación sensorial de los alimentos en la teoría y la práctica". Ed. Acribia. Belitz, H.D. y Grosch, W. (1997). "Química de los alimentos". 2ª edición. Ed. Acribia. Fennema, D.R. (1993). "Química de los alimentos". Ed. Acribia. García-Velarde, M. (1992) Aceite de oliva. Madrid, Ed. Díaz de Santos. Primo Yufera, E. (1998). "Química de los alimentos". Ed. Síntesis. Robinson, D.S. (1991). Bioquímica y valor nutritivo de los alimentos. Zaragoza, Acribia. Moreiras, O. (2001). Tablas de composición de alimentos. Ed. Pirámide. Varnam, A.H.; Sutherland, J.P. (1995) Leche y productos lácteos. Ed. Acribia. Zaragoza. Vollmer, G., Josst, G., Schenker, D., Sturm, W. y Vreden, N. (1999). "Elementos de Bromatología descriptiva". Ed. Acribia. |
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Complementària | |
MINISTERIO DE AGRICULTURA, PESCA Y ALIMENTACION. (1993) La alimentación en España. Madrid, Cheftel, J.C. y Cheftel, H. (1999). "Introducción a la Bioquímica y Tecnología de los alimentos" (2 vol.). Ed. Acribia. Código Alimentario Español. Última edición Sutherland, J.P. et al. (1986) A colour atlas of food quality control. Holanda, Wolfe. Publishing Ltd. Lewis, M.J. (1993) Propiedades físicas de los alimentos y de los sistemas de procesado. Zaragoza, Acribia |