Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 14224102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Les dues primeres hores es presentará la metodología docent, els objectius i el sistema d'avaluació. |
Seminaris | Es duran a terme seminaris en grups petits on es tractarà amb profunditat alguns continguts de l'assigantura. |
Pràctiques a laboratoris | 1. Elaboració de iogurt i fomatge 2. Elaboració de vi 3. Estudi de l'activitat enzimàtica 4. Anàlisi sensorial d'aliments 5. Visita a empresa agroalimentària |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels continguts, amb participació activa de l'alumne |
Atenció personalitzada | Resolució de dubtes sobre els continguts i avaluació de l'assignatura |