Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
DIETOTERÀPIA II |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | DIETOTERÀPIA II | Codi | 14224107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A2 | Dietoteràpia i nutrició artificial. | |
A9 | Mètodes de valoració de l'estat nutricional. | |
A20 | Elaborar i interpretar una història dietètica. Interpretar una història clínica. | |
A23 | Realitzar educació alimentària. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B4 | Treballar de forma autònoma amb iniciativa. | |
B5 | Treballar de forma col·laborativa. | |
B7 | Comunicar-se de manera efectiva i amb assertivitat en l'entorn laboral i com a ciutadà | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C2 | Utilitzar de manera avançada les tecnologies de la informació i la comunicació. | |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |