Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES CLÍNIQUES |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | PRÀCTIQUES CLÍNIQUES | Codi | 14224123 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
8 | Obligatòria | Quart | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A19 | Planificar, implantar i avaluar dietes terapèutiques | |
A20 | Elaborar i interpretar una història dietètica. Interpretar una història clínica. | |
A21 | Calcular i establir pautes alimentàries saludables. | |
A23 | Realitzar educació alimentària. | |
A39 | Realitzar tasques de formació de personal. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B2 | Resoldre problemes de forma efectiva | |
B3 | Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb iniciativa. | |
B5 | Treballar de forma col·laborativa. | |
B6 | Comprometre's amb l'ètica i la responsabilitat social | |
B7 | Comunicar-se de manera efectiva i amb assertivitat en l'entorn laboral i com a ciutadà | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. | |
C5 | Comprometre’s amb l'ètica i la responsabilitat social com a ciutadà/ana i com a professional. |