2018_19
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A1 Presentar i comunicar resultats d'investigació.
Establir una hipòtesis i objectius de treball per el disseny d'una tèsis doctoral.
Comunicar resultats científics en anglès.
Aplicar els coneixements adquirits a la comprensió d'articles científics (en anglès) sobre la temàtica d'estudi, per després resumir-los i debatir-los amb els professors i altres alumnes.
Analitzar resultats d'investigació, i ser capaç de treure conclusions.
Analitzar i aplicar nous processos tecnològics que intervenen en el procès d'elaboració del vi.
 A5 Presentar i comunicar resultats d'investigació.
Establir una hipòtesis i objectius de treball per el disseny d'una tèsis doctoral.
Comunicar resultats científics en anglès.
Aplicar els coneixements adquirits a la comprensió d'articles científics (en anglès) sobre la temàtica d'estudi, per després resumir-los i debatir-los amb els professors i altres alumnes.
Analitzar resultats d'investigació, i ser capaç de treure conclusions.
Analitzar i aplicar nous processos tecnològics que intervenen en el procès d'elaboració del vi.
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 CT2 Formular valoracions a partir de la gestió i ús eficient de la informació.
 CT3 Resoldre problemes complexes de manera crítica, creativa i innovadora en contextos multidisciplinars.
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge