Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES EXTERNES |
Resultats d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | PRÀCTIQUES EXTERNES | Codi | 19635401 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
12 | Pràctiques Externes obligatòria | Segon | 1Q |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Conèixer les diferents varietats de raïm, el seu cicle de vida i la relació amb les característiques del most Distingir les tècniques vitivinícoles del maneig de la vinya i les operacions anuals de manteniment del cultiu Reconèixer els processos d'elaboració, així com els equips necessaris per a la producció dels diferents tipus de vi i vins especials (escumosos, dolços, fortificats i de criança) | |
A2 |
Integrar els coneixements teòrics adquirits amb les realitats a les quals es poden aplicar. Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden aplicar. Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit estudiat. Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets. | |
A3 |
Comprendre els components del territori i la seva diversitat com a context de l'activitat enoturística Comprendre i demostrar la importància del territori i l'enoturisme en el desenvolupament territorial Comprendre el funcionament del sistema econòmic/turístic i la seva mesura Conèixer les principals tècniques per al seguiment i el monitoratge de l'activitat turística Reconèixer la importància del turisme en el desenvolupament local i regional dels territoris vitivinícoles Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit de l'especialització escollida. | |
A5 |
Conèixer i utilitzar eines d'anàlisi, diagnosi i representació territorial | |
A7 |
Idenficar les denominacions d'origen i asociar-les amb les seves caracterísitiques més rellevants Avaluar la importància dels vins en la gastronomia local Distingir i utilitzar els maridatges específics entre els vins i la gastronomia local Situar i descriure les tradicions tangibles i intangibles del territori Interpretar el patrimoni, la història, el paisatge i el context socieconòmic i cultural Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit de l'especialització escollida. | |
A8 |
Distingir les característiques sensorials dels diferents vins i vins especials | |
A9 |
Integrar els coneixements teòrics adquirits amb les realitats a les quals es poden aplicar. Demostrar capacitat per desenvolupar les tasques professionals habituals en l'elaboració de vins escumosos o de cervesa. Demostrar capacitat per desenvolupar tasques de recerca bàsica i / o aplicada a l'elaboració de vi o altres begudes fermentades. Participar en el conjunt de les activitats dins una empresa o laboratori de productes derivats de la vinya o del vi, o altres begudes fermentades. Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears. Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden aplicar. Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets. Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional. Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionals de l'àmbit de l'enologia i altres begudes fermentades. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT1 |
Desenvolupar l’autonomia suficient per a treballar en projectes d’investigació i col·laboracions científiques o tecnològiques dins el seu àmbit temàtic. | |
CT2 |
Formular valoracions a partir de la gestió i ús eficient de la informació. | |
CT3 |
Resoldre problemes complexes de manera crítica, creativa i innovadora en contextos multidisciplinars. | |
CT4 |
Treballar en equips multidisciplinars i en contextos complexes. | |
CT5 |
Comunicar idees complexes de manera efectiva a tot tipus d’audiències. | |
CT6 |
Desenvolupar habilitats per gestionar la carrera professional. (Carreer development) | |
CT7 |
Aplicar els principis ètics i de responsabilitat social com a ciutadà i com a professional. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |