Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
FITOTÈCNIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | FITOTÈCNIA | Codi | 20214107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura |
Sessió Magistral | Mitjançant classes magistrals s'explicaran els continguts que figuren al programa de l'assignatura. Durant les classes la descripció dels continguts s'alternaran amb proposta de casos, discussió dels mateixos, debats, resolució de problemes en grups, etc. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Resolució a classe de problemes de càlcul de reg, fertilització orgànica i fertilització mineral |
Pràctiques a laboratoris | Pràctiques laboratori: viabilitat llavors cultius d'interès agrícola. |
Pràctiques de camp/sortides | Visita empresa viver comercial. |
Treballs | Treball tutorat: Elaboració en grup del treball de curs tutorat "Analisi i Valoració d'una finca agrícola" |
Treballs | Treball cultius interès agroalimentari |
Atenció personalitzada | Atenció personalitzada al alumne per qualsevol consulta o dubte |