Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL |
Recomanacions |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL | Codi | 20244010 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Altres comentaris | |
Els estudiants poden participar de manera voluntària en el projecte X-Culture (https://x-culture.org/) L'assignatura segueix un model blended-learning per al desenvolupament de competències professsionalitzadores, per tant, es requereix que l'estudiant domini de manera bàsica les TIC per al treball acadèmic. |