Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
Primer Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
20244001 | EXPRESSIÓ GRÀFICA | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
20244003 | FÍSICA | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
20244008 | QUÍMICA I | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
20244002 | COMPUTACIÓ EN ENGINYERIA DE PROCESSOS | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
20244004 | FISICOQUÍMICA | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
20244007 | FONAMENTS DE BIOQUÍMICA I BIOLOGIA | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
20244009 | QUÍMICA II | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
20244116 | FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS | AN |
Obligatòria | 9 | |
20244005 | MATEMÀTIQUES I | AN |
Formació bàsica | 9 | |
Segon Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
20244102 | ENGINYERIA DE BIOSISTEMES | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
20244119 | ENGINYERIA TÈRMICA | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
20244006 | MATEMÀTIQUES II | 1Q |
Formació bàsica | 6 | |
20244127 | CINÈTICA DE BIOPROCESSOS I ENGINYERIA DE REACCIÓ | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
20244010 | ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL | 2Q |
Formació bàsica | 6 | |
20244110 | ENGINYERIA FLUIDOMECÀNICA | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
20244123 | FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS | 2Q |
Obligatòria | 6 | |
20244115 | FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | AN |
Obligatòria | 9 | |
20244124 | QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS | AN |
Obligatòria | 9 | |