Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
Grau de Turisme (2009) |
Assignatures |
OPERACIONS I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 | ||||||||||||||
Assignatura (*) | OPERACIONS I PROCESSOS DE PRODUCCIÓ | Codi | 21204004 | ||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | ||||||||||
6 | Formació bàsica | Primer | 2Q |
||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | ||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||
Departament | Gestió d'Empreses |
||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | anna.vilarnau@urv.cat |
||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||
Web | |||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | L’objectiu fonamental de l’assignatura es proporcionar a l’alumne les eines bàsiques necessàries per conèixer els processos de decisió en l’empresa tant a nivell estratègic com tàctic i operatiu, en l’àmbit de les operacions i producció. Es dóna una visió general sobre la gestió de projectes i la seva planificació, sempre amb la innovació com a referent clau. Per altra banda, s’introdueixen els conceptes de qualitat i de control de qualitat com eina de Control de Processos. Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudis que estàs cursant, aquesta assignatura es realitza a través de tutoria. Per a més informació cal consultar l'horari d'atenció personalitzada del professor. | ||||||||||||||
| |||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |