Guia docent Facultat de Turisme i Geografia |
català |
Grau de Turisme (2009) |
Assignatures |
DIRECCIÓ HOTELERA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | DIRECCIÓ HOTELERA | Codi | 21204220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Christine Jones & Valerie Jowett, Managing Facilities, 2001, Butterworth Heinemann Clayton W. Barrows, Tom Powers and Dennis Reynos, Introduction to Management in the hospitality industry, 2012, Wiley González Serrano, Lydia y Talón Ballestero, Pilar, Dirección Hotelera: Operaciones y Procesos, 2002, Síntesis |
Rodríguez Antón, José Miguel (2008): Organización y Dirección de Empresas Hoteleras. Madrid: Síntesis. Guerras Martín, L. A. y Navas López, J. E. (2007): Dirección Estratégica de la empresa: Teoria y aplicaciones, 4a edición. Madrid: Civitas. |
|
Complementària | |
Bourdain, Anthony (2001): Confesiones de un Chef: Aventuras en el transfondo de la cocina. Barcelona: RBA. Bourdain, Anthony (2002): Viajes de un Chef: en busca de la comida perfecta. Barcelona: RBA. |