Guia docent Facultat de Química |
català |
Grau de Bioquímica i Biologia Molecular (2009) |
Assignatures |
ALIMENTACIÓ FUNCIONAL I PERSONALITZADA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | ALIMENTACIÓ FUNCIONAL I PERSONALITZADA | Codi | 13214222 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A8 |
Comprendre les bases de legislació referent a aliments funcionals Conèixer els efectes dels components bioactius del aliments sobre la salut Entendre el paper de l'EFSA a Europa en relació als aliments funcionals Identificar els perfils nutricionals saludables | |
A13 |
Avaluar l’estat nutricional de l’individu Descriure els possibles beneficis i inconvenients de les principals dietes Elaborar les dietes apropiades en funció de les necessitats específiques de cada individu | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |