Guia docent Facultat de Química |
català |
Doble tit. de Grau de Biotecnologia i de Bioquímica i Biol. Molecular(2014) |
Assignatures |
TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA | Codi | 13904219 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A12 | Identificar i desenvolupar les operacions unitàries d'enginyeria bioquímica, integrant-les amb els fonaments biològics, i saber aplicar-les al disseny de bioreactors i als processos de separació | |
A15 | Conèixer la diversitat de processos i productes biotecnològics existents, així com els recents avenços biotecnològics, i saber explicar-los i comunicar-los a auditoris diversos | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. |