Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
DIETÈTICA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | DIETÈTICA | Codi | 14224104 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
12 | Obligatòria | Segon | AN |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | nancy.babio@urv.cat nuria.guillen@urv.cat clara.jimenez@urv.cat maria.pascual@urv.cat andres.diaz@urv.cat rosamaria.albaladejo@urv.cat roser.marti@urv.cat laura.barrubes@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | http://moodle.urv.net | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Requeriments nutritius en diferents estats fisiològics. Alimentació individual y col·lectiva en les diferents etapes de la vida. Pautes dietètiques. Equilibri alimentari i planificació de menús. Càlculs de dietes. Educació alimentària-nutricional. Ús de les Taules de Composició d’Aliments. | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |