Guia docent Facultat d'Infermeria |
català |
Grau d'Infermeria (2009) |
Assignatures |
PRINCIPIS DE NUTRICIÓ A INFERMERIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | PRINCIPIS DE NUTRICIÓ A INFERMERIA | Codi | 18204108 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Bàsica |
R M Blasco, Nutrición y dietética., Masson, 2003 C. Martí Salinas, et al., Nutrición y dietética, Ediciones Difusión y Avances en Enfermería. Siglo XXI, 2002 Pascual Anderson, Enfermedades de origen alimentario, su prevención, Diaz de Santos, 2005 Thompson, Manore y Baughan, Nutrición, Pearson Educación , 2008 Larrañaga, et al., Control e higiene de los alimentos, McGraw Hill/Interamericana, 1999 Rodriguez Santos, et al., Psicologia y Nutrición, Masson, 2008 Ortega, et al., Alimentos funcionales probióticos, Panamericana, 2002 Roach, Lo esencial en el metabolismo y nutrición, Elsevier, 2004 TP Coultate, Química i Bioquímica de los alimentos, Acribia, 1998 Arenas, M, Nutrición enteral y parenteral, MCGRAW-HILL/Interamericana, 2007 Mahan LK i Escott-Stump, S., Krause Dietoterapia, Masson, 2008 Aranceta, J, Clínicas españolas de nutrición (vol. III) Alimentación en el embarazo, la lactancia y la edad infantil), Masson, 2008 Amigo, P. et al., Nutrició humana i dietética, Universitat Rovira i Virgili , 2010 Mataix Verdú, J, Serra Majem, LL y Aranceta, J., Nutrición y salud pública: Métodos, bases científicas y aplicaciones, Masson, 2006 |
Complementària | |