Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19224123 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A6 |
Disposar de la capacitat d'associar percepcions sensorials amb composició del producte a fi i efecte de modificar processos, catalogar qualitats i comunicar sensacions. Disposar dels coneixements de les condicions ideals per a la realització d'una degustació minimitzant els biaixos. Disposar dels coneixements necessaris per a interpretar les analítiques sensorials del producte i actuar en conseqüència. | |
A12 |
Disposar de coneixements necessaris per a l'elaboració de vins escumosos | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B6 |
El llenguatge no verbal es apropiat al discurs verbal Planifica la comunicació: genera idees, busca informacions, selecciona i ordena la informació, fa esquemes, determina el tipus de públic i els objectius de la comunicació,... | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |