Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | ELABORACIÓ DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19224123 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Introducció als vins escumosos | |
2. Els diferents tipus d'elaboració d'escumosos | |
3. Elaboració de vins base per a escumosos | |
4. El mètode tradicional: tiratge, fermentació, criança i degorjament | |
5. Fonaments de la qualitat en els vins escumosos |