Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
ENGINYERIA ENOLÒGICA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | ENGINYERIA ENOLÒGICA | Codi | 19224126 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura. |
Resolució de problemes, exercicis | Formulació, anàlisi, resolució i debat d'un problema o exercici, relacionat amb la temàtica de l'assignatura, per part de l'alumne. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Formulació, anàlisi, resolució i debat d'un problema o exercici, relacionat amb la temàtica de l'assignatura. |
Fòrums de debat | Activitat on es debaten temes d'actualitat relacionats amb l'àmbit acadèmic i/o professional. |
Atenció personalitzada | Temps que el professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als alumnes. |